VIP

Dit was me het dagje wel. Misschien wel een van de drukste dagen uit mijn carriere.

373777_10150412429485796_693640795_8640243_2015352680_nOm 6.30 uur het eerste radio interview. Meteen daarna naar de televisie studio. Daar wederom helemaal geinstueerd wat te zeggen, hoe te staan en wie de presentatoren zijn.

Alles ging perfect en de hosts waren erg blij. De kinderen zongen Rudolph the rednosed reindeer perfect mee, dus dat maakte het wel enigszins speciaal. Daarna snel de microfoon weer afgooien en op naar de brug. Terwijl we in de auto zaten nog twee radio interviews.

Even snel een koffie naar binnen zuigen met een rietje en onder de brug even gauw een interview met een kinder tijdschrift. Allemaal hartstikke leuk. Terwijl we al die interviews hebben blijft de Kerstman natuurlijk ook erg aardig voor de kinderen en maakt foto's en deelt hij snoep uit.
 
376006_305192502848694_100000738418221_940320_260871689_nToen waren we eindelijk bij het grote moment we gingen de 130 meter hoge brug op. Alles wat maar los zat moest gezekerd worden en bij de Kerstman is dat, wat een verrassing, Enorm veel. Niets mag er naar beneden vallen, omdat daaronder allemaal auto's rijden. We gingen lopen.

Dezelfde brug die Oprah Winfrey bezocht tijdens haar bezoek aan Sydney en dat werd dan ook uitvoerig verteld. Maar voor ons was er ook een surprise. We moesten haasten, met we bedoel ik de Kerstman en zijn team, en zes journalisten.
Het was een grote klim en in zo'n dik pak was het dan ook redelijk zwaar, gelukkig waaide het hard.
 
Boven op de brug kwam er een helikopter aanvliegen. Deze was van Channel 9 en filmde de kerstman bij het beklimmen van de brug. Een kwartier lang cirkelde hij om ons heen en wij maar zwaaien en poses eruit persen. Erg spectaculair.
 
Weer beneden aangekomen kregen we alle leuke herinneringen en gingen we weer snel verder naar de volgende zes radio interviews. Met een soort Coen en Sander, Ruud de Wild en de laatste met een hippe jongedame en heer. Waarbij ik haar hart moest ontdooien omdat ze een hekel heeft aan kerst.

382755_10150412406950796_693640795_8640219_483283632_nHet de Kerstman gelukt! Als laatste voor de break in de winkelketen de top 10 wat te kopen in elkaar zetten met een tv zender. Een reclame dus. Waarbij de knappe interviewster na de laatste vraag flauw viel. Zo erg onder  de indruk was ze waarschijnlijk. (Ik zeg meer eten meissie.)
 
Even drie uur pauze en weer op naar de laatste bobo bijeenkomst. Een personeelsfeest van de grootste krant van Australie. De SundayTelegraph.

Iedereen enorm sjiek en hier werd me verzocht een duet te zingen met een dame die in de finale stond van Australian Idol: Paulini. Ze kende geen van de nummers die ik voorbereid had. Dus werd het Felice Navidad. Heel de zaal zong mee, dus niemand merkte dat het niet veel was.

Toen was het alweer 21.30u. en mocht ik wat voor mezelf gaan doen. In bad en slapen.
De komende dagen worden wat rustiger voor de kerstman en mag ik wat meer rond gaan kijken.

Posted by Eindhovens Dagblad on december 14, 2011 at 10:40 nm | Permalink | Reacties (0)

Reizen door de tijd!

Wie zei dat reizen door de tijd niet mogelijk is? Dit is mijn eerste ervarin met reizen naar een andere tijd.
En ander seizoen. Hier wachtende op het vliegveld in Bangkok, Het is er drie uur 's middags en 30 graden heet.
Een machtig verschil met ons koude en gure Holland. Maar eerst de reis hier naartoe.
 
Om te beginnen ben ik blij dat ik fysiek feitelijk in een vliegtuig zit. Als zulke dingen gebeuren denk je als nuchtere Hollander
nog al gauw dat er wat niet klopt. Maar ik vloog zojuist toch echt first class en in de goede richting. Heerlijk op tijd aangekomen
op Schiphol, weggebracht door mijn lieve ouders. Toch weer bijjna te laat in het vliegtuig, omdat een baliemedewerkster haar vak niet echt verstond. Maar zoals een ster betaamd lekker fashionably late en iedereen zat dan ook enorm vrolijk te kijken toen ik met een big smile (lees rood en bezweet hoofd) binnen kwam rennen. Toch hebben we het gered en vanaf daar was het hemels! Lekker knappe prive stewardess die om de 10 minuten champagne kwam brengen, enorm luxe diner en heerlijk relaxen.
 
Na wat filmpjes gekeken te hebben geweldig geslapen. En nu met mijn ogen open aangekomen inThailand.
Niets geleden van de tijjd en het zitten, tot noch toe gaat het fantastisch mensen en ik heb zo'n vermoeden dat het alleen maar gekker gaat worden. Ik moet nu stoppen, want daar gaatie weer!! De foto's volgen morgen wanneer ik toegang heb tot mijn laptop, hopelijk vonden jullie dit ook een goed begin. Het is namelijk ook mijn eerste blog ever....
 
 See Ya'll


Posted by Eindhovens Dagblad on december 12, 2011 at 01:50 nm | Permalink | Reacties (1)

Beste Kerstman van de Wereld

KerstmanHallo.

Ik ben Stefan Veroude, 24 jaar en ik kom uit Netersel. Ik heb vorige maand de Santa Winter Games in het Zweedse Gällivare gewonnen en nu ben ik voor een jaar De Beste Kerstman van de wereld. Zondag vertrek ik voor acht dagen naar Australië om daar als kerstman aan de slag te gaan.
Woensdag stond er een artikel in het ED .

Vanaf maandag houd ik hierover een blog bij.

Posted by Eindhovens Dagblad on december 8, 2011 at 11:58 vm | Permalink | Reacties (0)