De laatste inkopen nog

Spel1 Vandaag nog wat laatste spullen binnen gekregen zoals de nieuwste spellen van 999 games en spullen van Top Model,

Verder nog een buurtvereniging geholpen met wat kadootjes voor het grote feest.
We hebben vanavond de laatste koopavond, en dan de zaterdag nog, en dan hebben veel mensen het feest achter de rug zodat de ouders zondag lekker kunnen uitslapen en de kinderen lekker kunnen spelen.
Vanavond na de koopavond sluiten we af met de laatste bestelling die heel toepasselijk in deze tijd bezorgd moet worden bij ...................het spaans centrum in eindhoven.

En daarna gaan we ons voorbereiden op de prijsuitreiking voor onze Parijs aktie, zo ziet u maar weer dat er bij een winkel meer komt kijken dan alleen de "kassa te laten rinkelen".
 
Wij wensen U een fijne pakjes avond en graag tot ziens.

Posted by Eindhovens Dagblad on december 3, 2010 at 05:06 nm | Permalink | Reacties (0)

De lego is binnen

Lego1 Nadat we gisteren de 1e koopavond hadden van deze week komt vanavond de 2e koopavond eraan. En het blijft maar sneeuwen. Dit zorgt weer voor extra uitgaven, want er worden vandaag wederom veel sleeën verkocht.

Totaal onverwacht komt er vandaag nog een zending Lego binnen met de Harry Potter Emerald Night Train, een zeer gewild artikel dat nagenoeg niet te leveren is geweest. Maar wij hebben onze contacten en konden er toch nog 24 binnen krijgen. Lego2

Vandaag tussendoor kwam nog even iemand van een supermarkt langs die een schoenactie had en maar even 175 kadootjes tekort kwamen. Of wij die konden leveren, maar ook in kunnen pakken, dus dat hebben we tussendoor in ons magazijn nog maar snel gedaan.

Daarna even bezorgd, en toen werd er gevraagd of het al klaar lag, omdat het zo snel is gegaan. Maar ja, dat is gewoon een kwestie van ervaring en even een tandje bij zetten.

 

Posted by Eindhovens Dagblad on december 2, 2010 at 06:56 nm | Permalink | Reacties (0)

Actie Parijs

Kindjes wachten op cadeautjes van de GB Vandaag weer op tijd begonnen, want de voorraad moest natuurlijk weer aangevuld worden.
Het is woensdag dus veel kinderen zijn vanmiddag vrij en dat is te merken aan de verkopen:  veel schaatsen en kadootjes voor de surprise voor in de klas.

Verder voorbereidingen getroffen voor de reis naar Parijs die wij in december gaan maken met 20 gelukkige winnaars uit onze winkel, deze mensen winnen 3 dagen Parijs inclusief busreis, hotel met ontbijt en een dag entree Euro Disney. Deze actie organiseren wij al  jaren  en de mensen vinden het fantastisch.

Er worden daarom voor de trekkingsdatum ook nog veel kaarten ingeleverd door de klanten.

Dat was het voor vandaag, want het is bijna etenstijd voordat de koopavond vanavond begint.

Posted by Eindhovens Dagblad on december 1, 2010 at 04:25 nm | Permalink | Reacties (0)

Sleeën als warme broodjes over toonbank

Vandaag een beetje verrast dat het vannacht is blijven sneeuwen. Dat betekent vroeger uit de veren, want de sleeën moeten aangevuld worden.

Sleetjes-winter-spul1[1] En inderdaad er zijn vandaag heul veul sleeën verkocht, Zowel in de winkel als de webshop die nu 2 maanden draait.

Vandaag kwam er bovendien nog ëven een bestelling binnen van een voetbalvereniging. Of zij nog even 200 kadootjes ingepakt konden krijgen. Dus maar even hulp ingeschakeld. 

De Playmobil is ook weer aangevuld. Want ik heb vandaag een grote zending binnen gekregen, zodat onze collectie weer bijna helemaal compleet is. En er waren nog veel positieve reacties van bedrijven die afgelopen weekend al het Sinterklaasfeest gevierd hebben. Zowel de kinderen als de ouders vonden het weer fantastisch.

Vanavond nog even een rustpauze, voordat de koopavonden weer beginnen.

Posted by Eindhovens Dagblad on november 30, 2010 at 03:42 nm | Permalink | Reacties (0)

Nog even rustig

Wij zijn één van de oudste zelfstandige speelgoedwinkels van Nederland, en bestaan al meer dan 80 jaar.
Deze tijd is voor ons de drukste tijd van het jaar met de verjaardag van Sinterklaas.
Nadat wij afgelopen weekend bijna alle bestellingen bij de bedrijven hebben afgelverd was het zondag tijd om de winkel weer bij te laden en weer enigzins netjes eruit te laten zien.

Magazijn1 Vandaag (maandag) zijn wij extra vroeg begonnen om de voorraad uit ons eigen grote magazijn vlakbij de winkel te bevoorraden. Dit gebeurt in de drukke periode meerdere malen per dag, wat ons weer verschilt van de concurrentie. Die krijgen enkele malen per week uit een centraal magazijn in Nederland geleverd.

Hiernaast een foto van ons eigen magazijn.

Deze middag is ook de laatste zending Lego binnen gekomen voor de Sinterklaas week, zodat alles wat op dit moment nog leverbaar is ook in de winkel ligt.
Vanavond en morgen hebben we nog een rustig avondje. Woensdag, donderdag en vrijdag is het hier koopavond.
 
Groeten Kees Hol
 
en tot morgen.

Posted by Eindhovens Dagblad on november 29, 2010 at 03:25 nm | Permalink | Reacties (1)

Op naar Sinterklaas

Kees Hol gaat deze week het gastblog verzorgen. Hij is eigenaar van speelgoedwinkel De Gestelse Bazar in de Hoogstraat in Eindhoven. Hij zal schrijven over de drukte naar Sinterklaas.

Ga naar de website om alvast een kijkje te nemen.

Posted by Eindhovens Dagblad on november 29, 2010 at 08:48 vm | Permalink | Reacties (0)