« De 4e dag: | Hoofdmenu

5e en laatste dag:

Alle voorgaande dagen was een opbouw voor deze dag. We hebben negatieve en positieve aspecten gehad en we hebben een idealistische manier bedacht om de problemen op te lossen.  Iedereen kon hierbij ideeën voor projecten neerleggen, daarna werden de besten eruit geplukt. 

Elk project werd bij een tafel neergelegd waarbij iedereen aan kon schuiven en bedenken hoe dit project te realiseren. Er waren bijvoorbeeld ideeën voor enkele Youth Exchanges en Training Courses in verband met Talent Development. Dit project idee werd met een (niet vaststaande) datum gepresenteerd. Na elke presentatie werden er vragen over gesteld en werd gekeken welke landen aan dat project mee wilden doen. Ik had hierin de eer om een Youth Exchange te presenteren met als onderwerp het combineren van freestyle sporten. Dit zou behalve het idee van de youth exchange gedachte ook een mogelijkheid zijn voor emergentie van freestyle sporten.

Een Jongerenwerker uit Eindhoven had het idee voor een Training Course. Dit event zal ook als eerste georganiseerd worden en hier krijgen we later dit jaar nog meer over. Dit was ook de bedoeling van deze seminar. Om jongerenwerkers door heel Europa te verbinden en nieuwe internationale projecten te vormen. Alleen al aan de hand van deze 2 voorbeelden denk ik dat dit project geslaagd is.

Voor mijzelf denk ik ook dat dit project geslaagd is.  Mijn visie en denkwijze is zeker wijder geworden en dit gaat mij zeker helpen in de beoordeling die ik heb in mijn visie over onder andere Eindhoven.  En met deze laatste gedacht rond ik m’n weblog af.

Terveiset Suomen

(groeten uit Finland)

Posted by Eindhovens Dagblad on maart 30, 2012 at 10:44 nm | Permalink

Reacties

Ik vind dit een leuk verslag dat duidelijk maakt waar de seminar over ging. en natuurlijk ben ik supertrots op sven die dit zo maar ff naast zijn studie doet. xxx Marleen

Geplaatst door: marleen kornet | 31 mrt 2012 17:53:20

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.