« Het eerste officiële debat en natuurlijk weer een feestje! | Hoofdmenu | Sven Korving »

Terug naar huis

Vandaag was alweer de laatste dag van het debatteren. We zijn tot een paar goede resoluties gekomen die de wereld zullen verbeteren! Als ze ooit uitgevoerd worden...

We aten cake in de coffeebreak en weer een driegangen lunch in het restaurant, we hebben heel veel foto's gemaakt met de nieuwe mensen die we hebben ontmoet. Er zijn verkiezingen gedaan van most fashionable tot funniest en best delegates. Floor is de most fasionable delegate geworden van haar committee!

Deze avond zijn we met bijna alle Nederlanders (21) gaan lasergamen in de grote mall, dat is een groot overdekt winkelcentrum met vanalles erin zoals een schaatsbaan, MacDonalds, een soort Speelland, een bioscoop, en alles wat je maar kan bedenken. Ook dat was hartstikke leuk ondanks dat ik verloor met -650 punten! Haha!

Morgen is de laatste dag. Hoewel, het valt nog te betwijfelen of we zaterdag al naar huis toe kunnen. Het schijnt dat er morgen en zaterdag een sneeuwstorm komt. Er is nu al één vliegveld gesloten, het heeft vandaag heel de dag gesneeuwd en het is nog steeds niet gestopt. Het is hier continue -20 en we hoorden dat de Zwarte Zee bevroren is! Zelfs een golf daarin is bevroren!

Morgen de laatste paar speeches, een afsluitende ceremonie en nog wat free time om souvenirs te kopen. We hebben het hier hartstikke naar onze zin en willen volgend jaar zeker weer gaan. Maar je begint langzamerhand ook wel naar je familie vrienden en huis te verlangen! Zaterdag landen we als het goed is om half 4 op Eindhoven Airport. Voor diegene die ons wil komen ophalen: jullie zijn van harte welkom! Dit was onze laatste blog en hierbij de groeten uit Boekarest van iedereen!

Suzanne van den Bosch

Posted by Eindhovens Dagblad on februari 2, 2012 at 11:12 nm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.