« Boekarest, het weekend | Hoofdmenu | Onderwerpen kiezen en een feestje bouwen »

Het warm water was op bij mijn gastgezin

Maandag 30 januari MUNOB openingsceremonie,

Vanochtend was de openingsceremonie. Zoals jullie waarschijnlijk al weten moet iedereen een land vertegenwoordigen. Ieder land had een ambassadeur , alle ambassadeurs moesten een korte openingsspeech geven.

Dit nam allemaal plaats in ‘ The Palace Of Parliament’ het op een na grootste gebouw van de wereld.. Na de speeches kregen we een rondleiding door het paleis. Het was echt prachtig, het is echt een aanrader. Na de rondleiding gingen sommige MUNOB-leden met hun gastfamilies mee ergens heen en de rest ging met de leraren naar een Pizzahut.

Daarna konden we met onze gastfamilies doen wat we wilden, de meeste van ons gingen naar het grote shoppingcenter‘. Ook vandaag in mijn gastgezin was het warme water op. Ik kon me dus niet douchen en mijn gastfamilie douchte zich door water warm te maken door koken, en dan over zich heen te gooien. Dus morgenochtend eindelijk weer opfrissen!

Ook hebben we allemaal erg veel zin in morgen. Morgen is de eerste debat-dag. Dus voor ons hopelijk ook de eerste dag om nieuwe vrienden te maken. Ook hebben we morgen een Soiree. We weten nog niet precies wat we allemaal gaan doen, het is een verrassing. Wil je meer weten? Er komt nog een vervolg van onze reis in Boekarest.

Posted by Eindhovens Dagblad on januari 30, 2012 at 10:53 nm | Permalink

Reacties

Beste meiden van het Carolus,

Wat ontzettend leuk dat jullie een blog maken.

Veel plezier als VN-ers daar in de sneeuw met -26.

groetend, Hermelien

Geplaatst door: Hermelien | 31 jan 2012 19:03:58

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.