« Slot en de Zweedse Avond | Hoofdmenu | Sex in de Achelse Kluis »

Volg ons op twitter over de Kennedymars

Marlène Kuyk en Richard Vermeltfoort uit Nuenen lopen de Kennedymars. Even voorstellen:

Richard en Marlene 
Marlène


Over ruim een week ga ik voor de eerste keer de Kennedymars in Someren lopen. Hoe begint zoiets? Vaak door bravoure, een grote mond en in de kroeg…inderdaad de ingrediënten waarmee mijn eerste schreden op het “Kennedypad” zijn gezet.

Ik woon in Nuenen, ben leerkracht op het Antoon Schellens, een VO-lwoo school, getrouwd, moeder van twee kinderen, sport veel bij Health City Nuenen en speel toneel bij De Lindespelers Nuenen, maar wandelen….?

Richard was al aan het trainen voor de Kennedymars. Ik benoemde dat wandelen als ‘een beetje kuieren’ wat uiteraard in allerlei toonaarden werd ontkend! Dus ging ik de uitdaging aan een keer mee te ‘kuieren’….en the rest is history:  10km werden 15km, werden 20km, werden 30km met als eerste echte hoogtepunt ruim 40km naar Den Bosch. Dat ging wonderwel goed en mijn aanmelding voor de Kennedymars was een feit.

De ultieme test of we “Kennedymarsproof” waren was een schitterende tocht van 63km en ook die overleefden we met een hoop gezellige onzin onderweg en zonder echte 'dipjes'. In Waalre keken we onder het genot van een roseetje (onze vaste afsluiting na elke tocht) terug op een geslaagde wandeling.
En nu, we zijn klaar voor 2 juli en ik heb ik er zin in!!!

Richard

Over  een halve week is het zover. Samen met mijn loopmaatje Marlène en vriend Marcel ga ik de Kennedymars lopen. 80 kilometer wandelen. Er zijn lieden die zich afvragen…wat bezielt die man om zich zo uit te sloven?

Die man ben ik, Richard Vermeltfoort uit Nuenen bijna 50, bijna 25 jaar getrouwd, twee kinderen en werkzaam als Productmanager bij Intrakoop, een inkoopcoöperatie voor de zorg.

Een van de redenen om mee te doen is dat ik mijzelf wel eens een keer wil tegenkomen. Mensen zeggen wel eens: “ Pas maar op! Jij komt jezelf nog wel eens tegen”. Ach, bang voor mezelf ben ik niet. Ik weet ook niet of het wel gezellig gaat worden als ik mezelf tegen ga komen, wellicht ga ik er iets van leren.

Eigenlijk hoop ik stiekem dat ik mijzelf ga tegenkomen als doorzetter, iemand die van volhouden weet in weer en wind, in goede en slechte tijden. Iemand die alle pijntjes kan doorstaan zonder paracetamol en iemand die weet dat er geen weg terug is maar alleen maar vooruit.

En…….wie wil er nou niet zo iemand tegenkomen!

Jullie gaan mij en mijn loopmaatje Marlène de komende dagen ook tegenkomen in dit blog en live op Twitter tijdens de Kennedymars.

@kuykske
@Riesuitnuenen

 

 

Posted by Eindhovens Dagblad on juni 27, 2011 at 11:55 vm | Permalink

Reacties

Tijdens die trip naar Den Bosch kwam ik jullie tegen: allebei zo fris als een hoentje na bijna 40 km wandelen!
Dat belooft dus veel goeds voor het grote werk! heel veel succes!

Geplaatst door: Anette Claerhoudt | 27 jun 2011 16:32:05

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.