« De opening | Hoofdmenu | Tennissen en dan een feestje bouwen »

Rustdag

Blog3 
Prince Daniel pushes the start of Livsloppet, an open race to be held for the first time in Gothenburg in the World Transplant Games 2011th Prince Daniel is the chief patron of the World Transplant Games, an international sports competition for organs transplanted with more than a thousand athletes from 54 countries. Games underway June 17 to 24 in Gothenburg.

Bovenstaande foto, staat op de website van http://www.wtg2011.com/

Zondag een rustdag gehad. Dat was wel nodig na de dag van gisteren. Ik ben de hele dag schor geweest van het aanmoedigen van het volleybalteam. Ook de vele indrukken van de opening hebben veel energie gekost en ook weer opgeleverd. Wat houd zo’n rustdag in?

's Morgens  met z’n allen ontbijten en vertellen hoe we de vorige dag hebben ervaren. Voor mij is alles nieuw maar mijn kamergenoot is een oude rot die me wel wegwijs maakt.

Na het ontbijt gaan de games weer van start en zijn wij met ons tennisteam gaan trainen in het Uliveti stadium. Het is een betonnen ondergrond zodat de tennisballen hoog op stuiteren. Dat is wel wennen. Ook proberen we ons schoeisel  uit, wat het beste profiel is voor deze ondergrond. Daarna douchen en rusten.

De sporters die vandaag niet in aktie hoeven te komen gaan bij diversen andere sporten kijken. Vandaag stonden op het programma: wielrennen, golfen en bowlen. Ik ben met een groep naar het golfen gaan kijken. De Nederlandse afvaardiging gooide niet zulke hoge ogen. Maar ik heb wel genoten van de prachtige omgeving. Ook hebben we de lunch gebruikt in het clubhuis van de golfclub en er stond een bus klaar die ons weer naar het hotel bracht.

Blog3_2 Bij de wielrenners heeft Nederland wel weer een gouden medaille gewonnen. Vanavond gaan we dit in het heuse HOLLAND HOUSE uitgebreid vieren. We staan ook weer klaar om met z’n allen te gaan eten in het Olympisch Dorp, wat ze hier nu noemen THE GAME VILLAGE.
Het weer is wisselend maar over het algemeen niet verkeerd. Zo nu en dan een buitje, maar de meeste tijd is het droog en zeker niet koud.
 

Posted by Eindhovens Dagblad on juni 19, 2011 at 06:46 nm | Permalink

Reacties

Hup opa Snor!! Hup opa Snor!! Laat de leeuw niet in zijn hempie staan!! Heel veel succes morgen. Je kleine grootste fan!

Geplaatst door: Thyn Brouwers | 20 jun 2011 15:51:53

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.