« Van Californië naar New York | Hoofdmenu | Ik lijk wel gek! »

Over een paar uur weten we het: gaan we winnen?

Newyork1 Bijna ...
Een dag voor de prijsuitreiking. Een flitsende video over Brainport maakt indruk de hele zaal en wordt met een flink aplaus ontvangen. Dit is het startschot voor Yvonne van Mierlo en Rob van Gijzel om op het podium te komen. Robert Bell, jurylid ICF, stelt een aantal vragen in een onderhoudend driegesprek. Tijdens dit gesprek vraagt hij waar Brainport 'vandaan komt' en waarom wij zo'n succesvolle regio zijn. Via de website www.brainport.nl kun je daar natuurlijk al een en ander over te weten komen, maar het persoonlijke verhaal over de achtergronden maakt het inzichtelijker en gemakkelijker te begrijpen. Rob en Yvonne brengen het heel levendig.
 
Jo de Boeck, directeur van het Holst Center zat later die dag nog in een paneldiscussie over 'verandering' en deelde zijn ervaringen over open innovatie'. Daarna was er in New York bij Price Waterhouse en Coopers (PWC) nog een gesprek met Mr. David Levy, één van de adviseurs van Obama over het nieuwe Amerikaanse zorgstelsel.. Die middag is er een partnerschap met Continua Health Alliance aangegaan. 
 
Newyork2 De dag werd afgesloten met een receptie bij Central Park in de buurt. Daar ontvingen we uit handen van de winnaar van vorig jaar, de regio Suwon (Korea), de TOP7 award. Een prestatie op zich natuurlijk, omdat je uit meer dan 300 wereldwijde aanmeldingen bij de laatste 7 finalisten hoort.
 
Een druk programma dus. 's Avonds om kwart voor een werd nog druk nagepraat en ook nog eens voorzichtig gepolst: ''Gaan we winnen?" Over een paar uur weten we het en jullie ook. Spannend ....

Posted by Eindhovens Dagblad on juni 3, 2011 at 04:52 nm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.