« Kunst geeft veel voldoening | Hoofdmenu | Drang naar voortbestaan ... »

Alle facetten van Artimond

Artimond Ik zal me eerst even voorstellen, zodat je als lezer enig idee hebt wie deze blog schrijft. Ik ben Simone Swinkels-Jongen, en ben binnen het bestuur van Artimond verantwoordelijk voor de pr en de communicatie van alles wat met het festival te maken heeft. Dit gaat dus van programmaboekje, tot posters die langs de weg hangen, tot de website; www.artimond.nl

Toen de vraag vorige week kwam om een week gastblogger te zijn bij het ED, was dit eerst even schrikken, en heb ik die mail snel weer gesloten. Een week lang iedere dag iets nieuws vertellen, gaat me dat lukken??? Maar goed ik dacht doe eens gek, en tegelijk gewoon mee in de tijd, een beetje tiener met een interessant leven, houdt een blog bij, ik doe het gewoon! Ben dan wel zeker geen tiener meer, maar ook nog net geen veertiger…….

En nu ik begin te schrijven weet ik al niet meer van ophouden…… Artimond kunstfestival in Helmond, zo veelzijdig, zo leuk, zo breed en voor iedereen toegankelijk, ik wil dit gewoon aan iedereen vertellen!!! Maar ik wil ook horen wat jullie ervan vinden, en wat je van het festival verwacht???

Nog een paar dagen en dan is het zover, voor de 45ste keer Artimond  in Helmond. Als je me gewoon iedere dag volgt kun je beslist niet wachten om er zaterdag en zondag bij te zijn, en zelf te beleven hoe uniek, onderhoudend en gewoon gezellig Artimond ook dit jaar weer zal zijn! Nu vooral ook het weer in de gaten houden, want goed weer voor het succes van een gratis te bezoeken buitenfestival wel belangrijk!

Ik zal deze week in mijn blog over alle facetten van het festival iets schrijven, zodat je als je zaterdag en zondag op het festival rondloopt echt vele momenten van herkenning zult hebben.

Artimond2 Artimond heeft sinds dit jaar een nieuw en goed herkenbaar woordmerk wat je hiernaast op de afbeelding terug ziet. Doordat het puntje van de i op de eerste stam van de m staat gaat de verbinding van Artistiek en Helmond nog verder dan we gewend waren.

Posted by Eindhovens Dagblad on mei 23, 2011 at 04:42 nm | Permalink

Reacties

Simone, wat leuk dat je het programma gaat toelichten! Jullie zijn er weer in geslaagd om waanzinnig leuke acts naar Helmond te halen. Ook voor de kinderen. Volgens mij valt het met de weersverwachting best mee. Ik ga je volgen deze week, succes.

Geplaatst door: Ellen Niessen | 24 mei 2011 10:54:21

hoi dit is heel leuk gedaan maar 1 type fout jammer :)

Geplaatst door: floris | 24 mei 2011 12:17:17

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.