« Straattheater | Hoofdmenu | Artimond staat nu echt voor de deur »

Voor alle leeftijden

Ik heb al eerder geschreven dat Artimond voor alle leeftijden is, maar vooral op het Boscotondoplein kun je zien dat daar een ruim aanbod is voor de kinderen!

Kiendje Op de Artimond zondag wordt het Boscotondoplein voor een groot deel omgedoopt tot kinderplein. Op dit terrein kunnen de kinderen terecht voor vele leuke activiteiten: het kunstlab van het kunstkwartier , waar de kinderen kunnen experimenteren met teken- en schildermaterialen, pigmenten en restmaterialen. Hierbij kunnen meewerken aan een groeiend kunstwerk “de Verbinding”. 

Het Eindhovens Dagblad heeft ook iets leuks voor de kinderen in petto: LP on TOUR  Je zet de pick-up aan, LP-tje erop, klodders verf erop, kwast erbij en hop daar ga je als VerfDeeJee. 

Maak zo je eigen creatieve LP-schilderij voor aan de muur. En met een handige vader en/of moeder kan je er thuis nog een mooie klok van maken! Ook is er de manege sans fil, kinderkunstrijden, kinderen van 8 maanden tot 11 jaar kunnen in allerlei soorten uniek vormgegeven “fietsen” over het plein voortbewegen. Dan is er nog de schilderij; een mini fabriek die bestaat uit grote witte “schildermachines”, waar de kinderen na afloop hun gecreëerde kunstwerken ook mee naar huis mogen nemen.

En daarbij kunnen de kinderen niet alleen mooie voorstellingen bekijken, en zelf kunst creëren, maar ook echt letterlijke suikerzoet genieten! Zo is er Ijsco Ali uit Turkije, hij goochelt en jongleert met verrukkelijk Turks ijs, wat je ook echt daarna op mag eten! (hij staat achter het kasteel) En de Sweet Chefs, uit ons eigen land, twee roze koks zo zoet als suiker, goed voor de lachspieren, maar slecht voor de tanden!

Voor het volledige programma kun je op www.Artimond.nl terecht.

Posted by Eindhovens Dagblad on mei 26, 2011 at 10:57 vm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.