« Artimond staat nu echt voor de deur | Hoofdmenu | Johann Beelen blogt over verkiezing slimste regio »

De dag van de waarheid, Artimond weekend!

From__Be Het weer wordt door mij op de voet gevolgd en blijft een beetje onzeker……. Het zal overwegend zonnig en droog zijn, en misschien een klein buitje, maar dat zal de pret niet drukken. Artimond is zo veelzijdig en kleurrijk, stralen en schitteren zullen we altijd!

Ik ga zo met mijn “promotieteam” de stad in om programmaboekjes uit te delen. De avondvierdaagse komt namelijk om 15.00 uur in de kasteeltuin binnen, dan zijn veel kinderen met ouders in de stad, allemaal Artimond publiek!

Er wordt nu al hard op het festival terrein gewerkt; de podia worden opgebouwd, alles wordt klaargemaakt voor de grote kunstmarkt, meer dan 100 kramen en tenten, naast Berlaer wordt een grote tent gebouwd, waar onze eigen Helmondse kunstenaars hun werken tentoon zullen stellen, kortom, veel activiteit. Zonder de inzet van de vele vrijwilligers die Artimond een warm hart toedragen was dit allemaal niet mogelijk geweest, dus ook vanuit mijn blog, aan alle vrijwilligers heel veel dank, voor alle inzet voor Artimond.

 Er is nog een leuk project deze week gemaakt, een kunstwerk van grote gekleurde “donuts” die in de kasteeltuin tentoongesteld worden. Ook gaat de Stichting Open Lucht Galerie Helmond een foto tentoonstelling houden over Artimond uit het verleden! Allemaal initiatieven die zich graag aan Artimond verbinden en waar wij veel waarde aan hechten!

Ik vond het ontzettend leuk om deze blog over Artimond te schrijven en vanaf vanavond gaan we genieten van alles wat we samen gerealiseerd hebben. Een kustzinnige groet,  Simone Swinkels

 

 

Posted by Eindhovens Dagblad on mei 28, 2011 at 03:07 nm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.