« De reclameontwerper herboren | Hoofdmenu | Het ondergeschoven kindje »

Prof.dr.ing. P.A.R.A. van Praag

Zo goed als het me met de powerpointpresentatie afging, zo slecht ben ik thuis in technische aangelegenheden. Ik dacht dit geheel even op cd te branden en in de dvd-loader van mijn tv af te spelen. Niet dus. Lege dvd's gekocht, branden, weer niets. Gebruiksaanwijzing doorgeworsteld, weer niets. Blijkt dat ding geen PP-file te kunnen lezen.

Gelukkig was mijn 'computermannetje' zo aardig om dit op de een of andere manier wèl voor elkaar te krijgen. Heeft ie hem ook nog opgeleukt en er een muziekje ondergezet. Helemaal top! Hoef ik alleen de flatscreen mee naar de Beurs te nemen en kan mijn laptop thuis blijven.

Prof dr ing  P A R A  van Praag Foto 2 (2) In de schuur ben ik nu ook al zover dat mijn desk gebruiksklaar is (zwarte en bordeauxrode stof) evenals het hoge kastje op wieltjes waar het beeldscherm opkomt (bordeauxrood). De constructie dusdanig gemaakt dat het niet om kan vallen of omgestoten kan worden. De flip-over uit zijn verpakking gehaald ter controle, dus vanaf zondag kan ik er 3 dagen tegenaan als Prof.dr.ing. P.A.R.A. van Praag (zie foto).  Professor in de Parapsychologie, Doktor in de Idioterie en Ingenieur in Niveaugezeur. In te zetten voor Presentaties, Intermezzo’s , Fakespeeches en allerhande andere intellectuele prietpraat. Ik heb er nu al zin in.

Het grove voorbereidende werk is klaar, nu het kleinere werk nog.
Mijn nieuwe brochure is ook klaar en dat drukwerk wordt vandaag of morgen thuis afgeleverd. Van De Groot Partyservice mag ik een rolcontainer lenen, dus die moet ik straks ook even ophalen.
Fijne dag vandaag en tot morgen maar weer.

Posted by Eindhovens Dagblad on januari 5, 2011 at 10:32 nm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.