« Het ondergeschoven kindje | Hoofdmenu | Druk, leuk, hectisch en gezellig! »

Leipe Leo is klaar voor de artiestenbeurs

Vandaag (vrijdag) naar het Beursgebouw geweest met de eerste lading materiaal. Hoe heerlijk om alle collega-artiesten weer te zien. Traditiegetrouw weet je dat je ondanks het feit dat je alles op een rolcontainer hebt het toch bijna een uur duurt voordat je op je plek bent, omdat je met iedereen even een praatje maakt, je even moet melden bij de receptie voor badges, polsbandje en parkeerkaart.

De eerste opbouw en mijn verlichting hangen verliep voorspoedig. Daarna terug naar huis omdat ik nog wat kantoorwerk had. Een paar aanvragen beantwoorden en er moest nog een contract voor 18.00 op de bus. Aansluitend heerlijk met mijn vrouw uit eten geweest. Stilte voor de storm.

Butler James foto ED nl Straks een en ander klaarmaken voor het optreden van zaterdagavond in Lichtenvoorde en alvast in de gang de laatste spullen voor de Artiesten en Evenementen Beurs klaarleggen. Het eerste typetje wat ik moet spelen is Butler James die de genodigden mag ontvangen (zie foto). Altijd leuk om te doen.

Zaterdagnacht verwacht ik rond 01.00 u. à 01.30 u. weer thuis te zijn. Meestal kan ik dan nooit gelijk naar bed. Even unwinden. Toch weer niet te laat gaan slapen, want zondag is de Beurs om 11.00 u. open voor publiek, dus wil ik er toch zeker om 10.00 u. zijn en voldoende tijd hebben om de tv nog te installeren.

Via de website van de beurs kunt u kortingskaarten downloaden als u me op de beurs wilt zien. Ik sta in Stand 401. Dat is bij binnenkomst gelijk rechts de trap op. Voor meer informatie over mijn theaterwerkzaamheden kunt u terecht op mijn website


Ik hoop dat u van het lezen van deze blog net zo genoten hebt als ik van het schrijven. Graag tot ziens. Mijn Artiestenbeurs slogan is wederom: Niet verder zoeken….Leipe Leo boeken.

De Ondernemings Raad van LeipeLeo nl

PS. De 7-koppige Ondernemings Raad (zie foto) van LeipeLeo.nl heeft besloten dat toch de Professor de Beurs mag leiden 3 dagen lang.

 

Posted by Eindhovens Dagblad on januari 7, 2011 at 09:53 nm | Permalink

Reacties

hé Leo

veel sukses en vooral plezier op de beurs. Misschien komen Nicoline en ik nog ff tsjekke.....

Groetjes, Robert

Geplaatst door: Robert | 7 jan 2011 22:15:34

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.