« Prof.dr.ing. P.A.R.A. van Praag | Hoofdmenu | Leipe Leo is klaar voor de artiestenbeurs »

Het ondergeschoven kindje

Cindy augustus 2010 Donderdagavond had ik eigenlijk een avondvullende afspraak, maar die heb ik geannuleerd. Dat gaf een hoop ruimte. Tja en wat gebeurd er dan op zo’n dag: eerst even gauw de hond uitlaten. Mijn 'computermannetje' kwam nog even de definitieve powerpointversie brengen, effe bakkie koffie. Vervolgens naar Jasper de Groot op zijn bedrijf in Geldrop de rolcontainer gehaald, even rondgekeken en… effe bakkie koffie. Toen moest ik er voor zorgen dat ik om 12.00 uur weer thuis zou zijn omdat mijn vriend en oud-studiegenoot Leo, de ontwerper van mijn brochure, (wel zijn vak trouw gebleven) mijn folders kwam brengen enne…. effe bakkie koffie.

Vervolgens heb je met werkzaamheden aan huis en een buitenshuis werkende vrouw (Ans en lief) een aantal taken: (Tip voor een nieuw typetje…Henny 'Huisman') Boodschappen doen, vaatwasser uit- en inruimen, beetje opruimen, aanrecht leeg- en schoonmaken, voor onze zieke dochter Iris naar twee bibliotheken en uiteindelijk naar de boekhandel om het boek te kopen dat ze nodig had. Toen weer gauw de hond uitgelaten en weer verder met de laatste loodjes voor de beurs. De rolcontainer alvast geladen. Stekker aan een snoertje maken, printen, snijden, lamineren, knippen. Wat moet er allemaal mee: Ty-rap, ducktape, ijzerdraad, tang, schaar, nietpistool, plakband, touw etc. etc.

Mimespeler www LeipeLeo nl Mijn vriend de brochureontwerper vroeg me: denk je dat je jezelf verkoopt als je als Professor in je stand staat?……. Dan begin ik weer ernstig te twijfelen.
Het liefst ging ik als mimespeler (foto), dan hoef ik helemaal niets te zeggen.

Eén ding is zeker deze week, de hond Cindy (foto linksboven) is het ondergeschoven kindje, want ik ben deze week nog maar één keer met haar naar het bos geweest. Om het goed te maken een foto in mijn blog.

Tot morgen. Houdoe.


 

Posted by Eindhovens Dagblad on januari 6, 2011 at 09:42 nm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.