« Een kijkje in de keuken van een entertainer | Hoofdmenu | De reclameontwerper herboren »

Powerpointflop

Dorpsgek met lepels+ publiek 2006 (2) Gisteren (maandag) de hele dag druk bezig geweest met de powerpointpresentatie voor op de Artiestenbeurs.
Tussendoor een aantal keren de ontwerper van mijn brochure aan de telefoon en over en weer
e-mailverkeer met hem. De puntjes op de i.

Je zou niet zeggen dat ik ooit reclame-ontwerper ben geweest. Na 20 dia’s klaar te hebben bleek ik er 13 niet opgeslagen te hebben en dus kwijt. Zelfs mijn zoon en mijn “computermannetje” wisten de verdwenen files niet terug te halen. 2011 begint goed, dacht ik nog.
Morgen wordt dan een erg drukke dag. Afspraak met de kapper (de Scrooge-lengte mag er weer vanaf) en even langs “Chantilly” kledingverhuur op de Vestdijk om een gehuurd kostuum terug te brengen.

Mijn Powerpointflop brengt me wel even van mijn à propos. Even aan iets leuks denken… Vorige week had ik een optreden in het Abdijmuseum in Koksijde (B) en ik was er ruim op tijd. De kleedkamer was 2 trappen op. Het was er al erg druk met artiesten en het werd steeds drukker. Een van de leden van een Middeleeuws muziekgezelschap was verbaal extreem druk. Op zo’n moment  ben ik altijd blij dat ik mijn eigen mobiele kleedkamer (foto) bij me heb. Dus struinde ik in no time met al mijn spullen naar beneden, dak omhoog, standkachel aan en na even genoten te hebben van de serene rust heb ik me omgekleed/geschminkt tot Middeleeuwse Dorpsgek (foto). Mobiele kleedkamer (2)

Heerlijk gespeeld die middag en nog genoeg energie voor de lange (2 ½ uur) terugreis. Meer info over de Middeleeuwse Dorpsgek vindt u op:  www.LeipeLeo.nl

Posted by Eindhovens Dagblad on januari 4, 2011 at 10:29 vm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.