« Powerpointflop | Hoofdmenu | Prof.dr.ing. P.A.R.A. van Praag »

De reclameontwerper herboren

Don Luigi Dominante Nou, het is me weer allemaal gelukt. De Powerpoint-presentatie is klaar. En ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Het ontwerpen, lay-outen en vormgeven ben ik nog niet verleerd.

(Ik ben dus niet voor niets op mijn 18de vanuit Bergen op Zoom naar Eindhoven gekomen om op de Grafische School de afdeling Reproduktietekenen te gaan doen om Reclameontwerper/Werktekenaar te worden. Dat heet nu trouwens De Eindhovense School” ).
Ik vond het zelfs ontzettend leuk om te doen, bijna verslavend. In de woonkamer de koffie nog niet op of in gedachten zat ik alweer op kantoor. Ik mag weer een paar dingen van mijn lijstje vinken:

V  Powerpoint-presentatie… klaar
V  Kapper geweest…. klaar
V  Gehuurd kostuum teruggebracht….klaar
V  Flip-over gekocht….klaar

Leipe Aangezien er bij ons thuis binnen niet gerookt wordt, heb ik mijn rookpauzes in de schuur ook nuttig besteed door al in etappes te beginnen met een hoge slanke kast die ik vorig jaar op de Artiesten Beurs heb gebruikt alvast deels van zijn bordeauxrode stof te ontdoen om hem aan te passen aan de flatscreen die er dit jaar op moet komen. (zelfs mijn rookpauzes zijn deze week geen pauzes meer!!!)

Ojee, er moet iets bij op mijn lijstje:          Italiaanse krant kopen!!!
Zaterdag  in Lichtenvoorde  speel ik Butler James, Leipe Leo (foto rechts) en Don Luigi Dominante (zie foto linksboven), een Italiaanse Mafiafiguur en daar heb ik een (redelijk) recente Italiaanse krant bij nodig. Sigaren heb ik nog op voorraad.

Gisteravond heb ik tot 24.00 u. op mijn kantoor gezeten om mijn powerpoint-flop te herstellen. Vandaag ben ik “vroeg” klaar. Het is 22.30 u. Misschien maar even een borrel pakken bij “Balls” mijn stam/buurt/pool-café.

Fijne dag vandaag en tot morgen maar weer.

Posted by Eindhovens Dagblad on januari 4, 2011 at 10:58 nm | Permalink

Reacties

De reacties op dit bericht zijn afgesloten.